Support & Downloads

Mediacreative memiliki kepakaran dalam membantu usahawan dengan menawarkan perkhidmatan pembinaan web dan rekaan grafik yang profesional dan sesuai dengan keperluan perniagaan anda.

Contact Info
No21, Jalan TPS 4/11
41500 Semenyih, Selangor
admin@mediacreative.com.my
+60-1836 33382

Siapa Kami

MEDIACREATIVE adalah jenama perkhidmatan di bawah syarikat Mediacreative Solution (002878654-M) yang mana telah menjadi permintaan syarikat SME di Malaysia dan individu yang mana memerlukan bantuan dalam teknologi maklumat dan pemasaran atas talian.

f

Latar Belakang Syarikat

Profesional, fokus, mesra, merendah diri, penuh dengan idea-idea kreatif dan memiliki pasukan kerja yang berdedikasi dengan pengalaman dan kepakaran yang tinggi. Kami suka apa yang kami lakukan dan sentiasa berusaha untuk mencapai matlamat kerja.

Kami berbangga dapat membantu lebih banyak syarikat di Malaysia, terutama didalam pembinaan laman web dan rekaan grafik sejak 2011 dan permintaan yang semakin meningkat setiap hari.

Sejarah Penubuhan.

Mediacreative telah memulakan perkhidmatannya pada tahun 2011 di bawah nama Mediacreative Solution (002878654-M). Mediacreative telah menjalankan perkhidmatanya selama 10 tahun dalam menyediakan perkhidmatan terbaik kepada para pelanggannya di Malaysia. Perkhidmatan utama syarikat adalah 

Sepanjang perkhidmatan kami, pelanggan kami terdiri daripada pelbagai sektor perniagaan dan agensi.

Tentang Kami

Ringkas

Ringkas

Kami sukakan keringkasan, sebab itu kami pastikan kami bekerja satu projek dalam satu masa agar lebih fokus dan proses berjalan dengan lancar.

Fokus

Kami sentiasa fokus. Dengan fokuskan tenaga kami kepada satu projek klien dalam satu masa, kami melihat hasil yang lebih baik dan lebih berkesan.

Fleksible

Kami melihat diri kami sebagai sebahagian tim anda. Jika anda tiada masa untuk mengemaskini web anda atau tiada masa untuk masukkan bahan promosi, kami boleh bantu!

Kepakaran

Kepakaran dan kemahiran utama kami dalam penjenamaan identiti, reka bentuk grafik & cetakan. Jika anda mempunyai projek atau keperluan kreatif yang boleh kami bantu, sila hubungi kami.

Mutu & Kejujuran

Mutu dan kejujuran adalah teras perniagaan kami. Kami mengutamakan mutu dalam setiap projek yang kami lakukan. Kami sentiasa memastikan rekaan dan kemasan laman web serta rekaan grafik yang kami cipta mampu menarik minat para pelanggan. Kami juga jujur dalam urusan kami kerana itulah satu-satunya sikap yang perlu diamalkan dalam perniagaan yang kami usahakan.

Faten Hazwani

copywriter

Bambang Eka Wijaya

web developer

Putra Jumari

Web Developer

Mohd Haizar

GRAPHIC DESIGNER
main-img-5
home-2-img-9

Mengapa pemasaran
dalam talian diperlukan?

Hari ini lebih daripada 80% rakyat Malaysia membeli belah dalam talian. Dengan menggunakan teknik dan platform yang betul, ia akan mewujudkan kemudahan dan kepercayaan kepada pengguna untuk terus membeli produk anda.

Puan Faten CEO Mediacreative

Pelanggan Kami